Які двірники краще – каркасні, безкаркасні чи гібридні?

Які двірники краще – каркасні, безкаркасні чи гібридні?

Виробники пропонують декілька видів склоочисників на автомобілі. Вони відрізняються по своїм характеристикам та конструкції. Одними з найпопулярніших вважаються каркасні двірники, але також є безкаркасні та гібридні конструкції. Розглянемо їх.

Особливості каркасних моделей

Це стандартні щітки, які дуже поширені серед автомобілістів. Конструкція таких моделей складається із семи металевих коромисел, які тримають один одного. Також чотири останні коромисла прикріплені до гумки, яка й очищує скло. Конструкція захищена спеціальним каркасом.

Автомобильные дворники

Завдяки такому конструктивному рішенню, очисники рівномірно розподіляють навантаження. При цьому вони гарно притискаються до поверхні, не залишаючи за собою плям. Серед переваг таких склоочисників можна виділити наступне:

  • дешева ціна;
  • проста та зрозуміла конструкція;
  • адаптація до скла;
  • легкість заміни гумки.

Серед недоліків таких моделей виділяють погану аеродинаміку, а також швидке зношування шарнірів. Моделі не мають захисту від замерзання.

Особливості безкаркасних двірників

Замість системи коромисел в цих моделях використовується тонка металева пластинка, вона захищена пластиковим корпусом. Ці моделі мають аеродинамічну форму, а також гарно притискаються до лобового скла. Завдяки гарному притисканню до скла, щітки не залишають по собі розводів.

Серед переваг таких моделей можна виділити:

  • невелика вага та естетична конструкція;
  • аеродинамічний дизайн;
  • гарне притискання до скла;
  • кращий захист від обмерзання.

Автомобильные дворники

Обираючи безкаркасні двірники, необхідно в першу чергу звернути увагу на модель автомобіля. В основному їх підбирають саме під марку машини. Крім того, хоча в них є захист від обмерзання, вони в холодну пору року не так щільно прилягають до поверхні скла. Їх ціна дещо вища, якщо порівнювати з каркасними моделями.

Особливості гібридних двірників

Такі моделі включають переваги каркасних та безкаркасних двірників. Замість металевих коромисел в них використовуються пластикові дуги, вони ж є і кожухами. Так як вони є пластиковими, то стали більш легкими, при цьому завдяки аеродинамічності вони краще очищають скло на швидкості.

Серед переваг гібридних щіток можна виділити наступне:

  • висока аеродинамічність;
  • якісне очищення скла;
  • легка конструкція.

Автомобильные дворники

Як розповідають експерти Dvorniki.ua, гібридні моделі виготовляються із найякісніших матеріалів. Вони здатні витримувати механічні навантаження та не обмерзають в холодну пору року. Ці щітки практичні, надійні та високоякісні.

Теги:

Ошибка в тексте? Выделите её мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Подписаться на рассылку новостей:

Добавить комментарий

Каталог автомобилей ПДД Онлайн

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: