Вітчизняний акумулятор для електрокарів: вигідно?

Вітчизняний акумулятор для електрокарів: вигідно?

Побутова батарея насамперед призначена для тих, хто виробляє власну електроенергію за допомогою сонячних батарей. Це рішення короткого замикання не призначене для зберігання електроенергії тижнями поспіль. З іншого боку, це допомагає уникнути втрат власної щоденної електроенергії, зберігаючи її для подальшого використання, а не повторно вводячи в мережу. Він може рекуперувати від 60% до 80% сонячної енергії.

Проти 30% до 50% без цього розчину. Такі батареї також можна використовувати для відновлення недорогої електроенергії (яка вже не обов’язково буде нічною в найближчі роки, але залежатиме від вимог мережі). Однак для того, щоб це працювало, необхідно інвестувати в акумулятор із системою регулювання та інвертором (якщо він не вбудований в батарею) і, можливо, двонаправленим лічильником. Літій-іонний акумулятор має ефективність 95% проти 70% для інших рішень. Ви можете отримати допомога у виборі авто у львові.

Вітчизняний акумулятор для електрокарів: вигідно?

Економно, справді?

На папері рішення привабливе. Однак демпфування більш випадкове. Без сонячних батарей це навіть ілюзорно. Річний приріст не буде компенсовано протягом терміну служби батареї, максимум від 10 до 20 років. Гірше того, це може навіть коштувати більше. З сонячними панелями можна очікувати дуже невеликої вигоди протягом терміну служби батарей. Хіба що в контексті компенсаційної системи чи лічильників, що обертаються «назад».

З іншого боку, з тарифом для споживачів, тобто платою, що сплачується за кВт/год менеджеру інфраструктури, домашня батарея може виявитися прибутковою в довгостроковій перспективі, тобто приблизно через п’ятнадцять років. Особливо в разі подорожчання електроенергії в найближчі роки. Однак це має бути кваліфіковано відповідно до вашого регіону.

Майбутнє

Що може зробити ці батареї дійсно цікавими з фінансової точки зору, на додаток до реальних регіональних або податкових бонусів для стимулювання власного споживання, так це зниження вартості їх придбання. Можливо, за кілька років… Тим часом зарядний електромобіль може стати «транспортним засобом до мережі». У цьому випадку його батарея може повторно вводити електроенергію, щоб регулювати піки споживання, і навіть використовуватися для постачання дому власно виробленої або накопиченої електроенергії за низькою ціною.

Нарешті, «старі» батареї електромобілів можна повторно використовувати як батареї для домашнього зберігання протягом кількох років, перш ніж відправити їх на переробку. Повторне використання може вплинути на зниження вартості придбання цього рішення, яке може стати більш популярним після 2030 року.

motorscout.ua допоможе обрати авто.

Теги:

Ошибка в тексте? Выделите её мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Подписаться на рассылку новостей:

Добавить комментарий

Каталог автомобилей ПДД Онлайн

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: