Новий п’ятидверний Civic — найдинамічніша і вишукана модель, що коли-небудь існувала

Новий п’ятидверний Civic — найдинамічніша і вишукана модель, що коли-небудь існувала

Honda Civic https://honda.ua/ десятого покоління – дуже динамічний п’ятидверний хетчбек. Це передова конструкція в історії японської компанії, яка привносить нову якість в сегмент компактних автомобілів.

Civic є ключовою моделлю Honda в Європі та одним із ключових компонентів успіху продажів та виробництва японської компанії в регіоні. Для багатьох європейських клієнтів Civic є синонімом Honda, а у випадку із моделлю останнього покоління команда дизайнерів працювала над тим, щоб повністю омолодити характер автомобіля.

Інтер’єр атомобіля

Досягнення мети – з урахуванням вимог, пов’язаних із кінцевою ціною автомобіля, витратою палива та виробничою потужністю – потребувало застосування інноваційних рішень у плані дизайну, аеродинаміки та конструкцій шасі.

Фахівці Honda проаналізували конструкцію інших автомобілів, представлених на ринку, зокрема моделей європейських преміальних брендів. Це визначило основні орієнтири для нового Civic з точки зору керованості, комфорту при їзді, реакції на кермо, внутрішньої звукоізоляції, якості складання та загальної обробки.

Honda_Civic

Спираючись на 40-річну історію Honda, новий Civic залишається вірним своєму оригінальному дизайну «автомобіль для людей, автомобіль для всього світу», пропонуючи поєднання витонченого дизайну, спортивного стилю, просторого та функціонального салону.

Кузов п’ятидверної Honda Civic ширший, довший і нижчий, ніж у моделі попереднього покоління, що дозволяє підкреслити спортивні риси нового дизайну. Новий Civic також має більш короткі звиси, що привертає увагу до гарної аеродинаміки автомобіля. Все це доповнюється агресивною передньою смугою кузова, яку доповнюють колісні арки, що виступають, і контурні повітрозабірники спереду і ззаду.

Абсолютно нова Honda Civic була розроблена з нуля для досягнення чудових ходових якостей: легкий, надтвердий кузов, розроблений з використанням інноваційних технологій та сучасних методів проектування, забезпечує низький центр ваги, а складна нова підвіска забезпечує відмінне відчуття спуску.

Використовуючи більш широку та довгу половицю, інженерам Honda вдалося створити салон з найкращою у своєму класі місткістю. Повністю перероблений інтер’єр відрізняється простотою дизайну, новими технічними рішеннями, високоякісними оздоблювальними матеріалами, а також нижчим розташуванням сидінь, завдяки яким водій почувається більш пов’язаним зі своїм автомобілем і має кращий огляд через лобове скло.

Крім того, новий Civic пропонує просторий салон, місткий багажник та практичні дизайнерські рішення. Інформаційна, розважальна та комунікаційна система Honda другого покоління інтегрується з Apple CarPlay та Android Auto.

Honda_Civic

Єкстерьер атомобіля

Нова Honda Civic дебютує з двома бензиновими двигунами VTEC TURBO, які були розроблені для забезпечення високої продуктивності та справжнього задоволення від водіння.

Пакет систем активної безпеки та допомоги водію Honda SENSING, що використовується у всіх версіях Honda Civic, робить його одним із найбезпечніших автомобілів у своєму класі.

Теги:

Ошибка в тексте? Выделите её мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Подписаться на рассылку новостей:

Добавить комментарий

Каталог автомобилей ПДД Онлайн

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: