Побутова техніка від Ventolux: повний «фарш» для вашої кухні

Побутова техніка від Ventolux: повний «фарш» для вашої кухні

В Україні є такий магазин, де можна одразу замовити все обладнання для вашої кухні. Він називається «Вентолюкс» (https://ventolux.ua). Одноіменна виробнича компанія відрізняється інноваційним підходом у випуску асортименту. Регулярно з’являються новинки свідчать про те, що виробник прагне зайняти перше місце серед конкурентів.

  • Для зберігання їжі призначені вбудовані холодильники.
  • Приготування їжі можна довірити варильним поверхням, мікрохвильовкам, духовкам, настільним плитам.
  • Зробити кухонне начиння та столові прилади чистими допоможуть посудомийки.
  • Підготувати продукти до нарізування, очистивши їх від забруднень, зможуть мити.
  • Зробити повітря свіжим під силу витяжкам, а чисту білизну – пральною машинкою.

Стильний кухонний інтер’єр, в якому є все необхідне, зробить кожну парафію на кухню радісним. А ми розповімо про один вид продукції, який застосовується в домашніх та дачних умовах.

Настільна електропіч: урізноманітнити своє меню

Невелика прямокутна помічниця зробить раціон більш багатим та корисним.

  • Поки ви займаєтеся справами, вона приготує смачну страву. Тим, хто вважає, що НВЧ шкідлива, пропонується аналог із ТЕНами. Вбудований вентилятор забезпечить рівномірність конвективного перенесення тепла.
  • Для невеликих потреб нагоді 10-літрова піч, потужність якої буде наближена в 1кВт. Вибравши виріб в 3-4 рази більше, ви отримаєте і потужність солідніше: від 2 кВт до 4 кВт.
  • Для гурманів та експериментаторів зручна побутова техніка для кухні з двома нагрівачами. Нижній термоелемент включається, коли потрібно приготувати їжу без поспіху. Його завдання – посмажити та пропекти. Верхній ТЕН зробить привабливу скоринку. Включення двох нагрівачів рекомендовано для приготування великого шматка м’яса, великої риби, запікання великих овочів.
  • Телескопічні комплектуючі полегшать витягування листа. Наявність грилю допоможе з опцією кругового запікання. Подвійне скло та захист від відкривання підвищать рівень безпечного користування. Таймер відключить нагрівання після того, як їжа досягне потрібної кухарської кондиції.

Електропечі та інша побутова техніка від Ventolux виготовлена вітчизняною компанією. Вам не потрібно переплачувати за гучне ім’я та доставку, орієнтуючись на європейський рівень цін. Щоб не пропустити новинки, заходьте на сайт кілька разів на місяць. Акційні пропозиції дозволяють купити бажані позиції ще вдаліше!

Теги:

Ошибка в тексте? Выделите её мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Подписаться на рассылку новостей:

Добавить комментарий

Каталог автомобилей ПДД Онлайн

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: