Найкраще СТО в Україні

Найкраще СТО в Україні

Опитування водіїв показало невтішні результати: понад 40% клієнтів СТО оцінили вартість ремонту як високу, а близько 30% заявили, що фахівці сервісної компанії не спрацювали належним чином, внаслідок чого їм довелося ремонтувати свій автомобіль.

Тому автовласникам необхідно знати, як правильно вибрати станцію технічного обслуговування, щоб уникнути таких проблем. При вирішенні цього питання необхідно враховувати низку факторів, включаючи графік роботи, місцеве розташування компанії, кваліфікацію співробітників та наявність необхідного обладнання.

Єдиним винятком є ​​власники автомобілів, які перебувають на гарантії. Насамперед вони мають пройти технічне обслуговування своїх автомобілів в офіційному дилерському центрі. Усі водії стикаються із проблемою вибору гарної станції техобслуговування.

У виборі компанії є два етапи

По-перше, дізнайтеся, де можна знайти майстерню, яка може відремонтувати ваш автомобіль. Інтернет – ви можете використовувати спільні пошукові системи або спеціалізовані каталоги. Родичі та друзі, які мають власні автомобілі. Знайомі механіки, професійні водії та спеціалісти компаній, яким доводиться користуватися послугами автосервісу. Реклама та рекламні щити на кутах вулиць.

Однак краще не питати у таксистів, де знаходяться добрі станції техобслуговування. Це пов’язано з тим, що вони часто користуються послугами гаражних контролерів, які можуть швидко відремонтувати ваш автомобіль за дуже невеликі гроші і без гарантії якості.

Наступне, що необхідно враховувати, це те, які підприємства мають хороший доступ. Зрозуміло, що їхати в інше місто для ремонту автомобіля – не найкраща ідея. Якщо ви хочете якнайсерйозніше підійти до вибору ремонтної майстерні, перевірте на карті розташування знайдених ремонтних майстерень і подивіться, до яких зручно добиратися на автомобілі.

Найкраще СТО в Україні

Складіть список із трьох станцій техобслуговування, які максимально зручні, підприємств, які менш зручні, але все ж таки доступні на автомобілі, та майстерень, які ніколи не бувають далеко. Потім при виборі майстерні спочатку перегляньте підприємства з першого списку, а потім переходьте до другого.

Одним з найважливіших факторів, які необхідно враховувати при виборі, є доступність. Знайдіть номер телефону станції технічного обслуговування та дізнайтеся, чи приймають вони оплату карткою, чи відкриті вони у вихідні дні, чи працюють вони вночі і чи можуть вони виконати необхідну роботу. Існує велика ймовірність того, що обидва списки скоротяться ще на кілька пунктів. Після цього настає час діяти.

Друга стадія

Деяким людям може здатися, що перевірка кількох предметів на станції техобслуговування як така довга, втомлива і не потрібна. Проте в іншому випадку ви можете мати справу з компанією, яка намагається збагатитися за рахунок ремонту неналежної якості.

Найважливішим чинником вибору є спеціалізованого устаткування.Всім відомо, що сучасні машини оснащені електронними системами, які автоматично діагностують та контролюють основні процеси у двигуні, трансмісії та ходовій частині.

Ремонт без спеціального обладнання має дуже високу ймовірність невдачі. Крім того, якщо існує специфічна проблема з програмним забезпеченням або електронними компонентами, її неможливо вирішити без використання комп’ютера. Хороша ремонтна майстерня має мати сучасне обладнання.

Найкраще СТО в Україні

Також рекомендується дізнатися у обслуговуючого персоналу, які вони використовують. Деякі фахівці вважають за краще використовувати тільки оригінальні комплектуючі, які мають гарантію якості, але коштують дуже дорого – таких компаній краще уникати, якщо ви хочете вибрати майстерню для ремонту автомобіля за низькою ціною.

Також краще уникати тих, у яких використовуються дуже дешеві компоненти, оскільки вони, швидше за все, будуть низькою якістю. Найкращий варіант — це запчастини від надійних виробників, що належать до середнього класу. Попросіть майстра на станції технічного обслуговування показати вам коробку з деталями в наявності і підтвердіть його слова.

Відвідайте майстерню механіка на станції технічного обслуговування та перевірте її чистоту. Якщо здається, що там багато бруду та сміття, малоймовірно, що ремонт буде проведено належним чином. Поговоріть із самим механіком та послухайте його вдумливі відповіді на запитання. А якщо ні, то ви можете мати справу з компанією, яка намагається збагатитися за рахунок ремонту неналежної якості.

Якщо ви шукаєте кваліфікованих спеціалістів для ремонту вашого авто, тож найкращі з них знаходяться на СТО Альт-Стар.

Теги:

Ошибка в тексте? Выделите её мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Подписаться на рассылку новостей:

Добавить комментарий

Каталог автомобилей ПДД Онлайн

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: