Рейтинг найкращих тягачів у 2024 році

Рейтинг найкращих тягачів у 2024 році

Немає жодної країни у світі, яка цілком і повністю могла б задовольнити свої споживчі запити. Виходячи з цього, можна зрозуміти підвищений попит на вантажний транспорт, зокрема на тягачі.

Як будь-який бізнесмен-початківець, так і власник компанії, що вже сформувалась, залежить від цього транспорту. Шукати гідні варіанти варто на перевірених маркетплейсах, представником яких є https://autoline.ua — міжнародний інтернет-портал, який вибудував свою репутацію на надійності.

Содержание: [показать]

Scania R 730

Цей тягач відомий своїми характеристиками і технологічними рішеннями. Марка Scania давно знаменита своєю якістю і довговічністю.

Шведський сідловий тягач із підвищеною вантажопідйомністю. Був вперше представлений в 2010 році і за 14 років експлуатації завоював безліч нагород і позитивних відгуків від власників.

Scania R 730

Сідловий тягач Scania R730 належить до класу магістральних вантажівок, призначених для пересування різноманітними дорожніми умовами, включно з використанням причепів і напівпричепів. Видатні технічні характеристики роблять цей автомобіль ідеальним для перевезення вантажів на будь-які відстані.

Volvo FH 16

Про надійність тягачів Volvo не чув напевно тільки ледачий. Виробник завжди прагне до надання надійних і сучасних рішень у галузі вантажоперевезень.

Однією з ключових особливостей є система Volvo Dynamic Steering, яка забезпечує неперевершену керованість, стабільність і маневреність на всіх швидкостях.

Volvo FH 16

Під капотом вживаного тягача FH16 працює турбодизельний двигун з максимальним крутним моментом 3550 Нм, що працює в парі з автоматичною коробкою передач I-Shift. Вантажівка також оснащена низкою систем, включно з ретардером для безпечного гальмування і системою для перевезення небезпечних матеріалів.

DAF XF

Ця модель користується визнанням завдяки своїй простоті обслуговування і високій надійності, що робить його популярним серед водіїв. Тягач ретельно опрацьований до найдрібніших деталей, що ідеально підходить для вантажоперевезень. Незалежно від обраної версії, автомобілі вирізняються найкращою у своєму класі вантажопідйомністю, що забезпечується низькою вагою в спорядженому стані.

Вживаний тягач вирізняється чудовим зовнішнім виглядом. Ретельно продуманий внутрішній простір та інтегрована система Driver Performance Assistant роблять приладову панель ідеальним робочим оточенням.

DAF XF

Перш ніж купити тягач, рекомендуємо ретельно ознайомитися з характеристиками кожної моделі.

Теги:

Ошибка в тексте? Выделите её мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Подписаться на рассылку новостей:

Добавить комментарий

Каталог автомобилей ПДД Онлайн

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: